Wie zijn wij?

Erwin speelt sinds zijn 13e jaar gitaar en speelt in diverse coverbandjes. In 2008 ontstaan de eerste ideeën voor een zelfgeschreven song : “Is de wereld gek geworden”, na het zoveelste bericht over misdaden tegen kinderen. Dit nummer blijft half afgemaakt liggen en in 2011 is dan eindelijk het eerste nummer klaar, “recht voor zijn raap”, een liefdeslied voor zijn vrouw Danielle.

Na een heftig jaar in 2012 is het tijd om serieus met de muziek aan de slag te gaan en wordt de band “Herohands” geformeerd.

Danielle zingt voor het eerst solo op haar twaalfde, tijdens de musical van de lagere school, maar heeft daarvoor al uren met haar moeder gezongen tijdens de afwas en vele lange ritten in de auto.

Als jongvolwassene zingt ze in een barbershopkoor, gevolgd door een popkoor van 100 leden, waar ze tijdens een grote uitvoering in een groepje van 8 leden acapella optreedt.

Naast Erwin maakt ook Danielle vanaf de oprichting van Herohands deel uit van de band.

Na diverse wisselingen van bandleden besluiten Danielle en Erwin om samen verder te gaan met Herohands.

Om volledig self-supporting te zijn volgt Erwin in 2019 de opleiding tot muziekproducer. Nu, augustus 2020 staan ze voor het debuut van hun eerste single, eind 2020 verwachten ze de release van hun eerste EP.